Σχετικά με εμάς

Η MS Photographers αποτελεί την προσπάθεια ενός φωτογράφου από την Ηγουμενίτσα, του Χρήστου Μασούρα.
Μία προσπάθεια που έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην εργασία μας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας ...
Βάζουμε λοιπόν όλες τις δυνάμεις μας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε υψηλής αισθητικής εικόνες γεμάτες συνασιθήματα, με άποψη και σεβασμό στην τέχνη.


 Χρήστος Μασούρας

masouras2Η αγάπη μου για την φωτογραφία – ίσως και το γονίδιο (ο παππούς μου ήταν φωτογράφος) – με ώθησαν να ασχοληθώ συστηματικά με τη φωτογραφία από το 1990, εγκαταλείποντας τις σπουδές μου στα Οικονομικά του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Δούλεψα ως βοηθός σε διάφορους φωτογράφους, ενώ παράλληλα παρακολουθούσα μαθήματα φωτογραφίας στην LEICA Academy στην Αθήνα. Από το 1991 έως το 1997 δούλεψα ως φωτογράφος στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Bill Georgousis για όλα σχεδόν τα περιοδικά μόδας: ΚΛΙΚ, NITRO, MEN, ΓΥΝΑΙΚΑ, DIVA, MADAM FIGARO κα.

Συνεργάστηκα επίσης και με τα πρακτορεία μοντέλων και φωτογράφων: «AGENCE UNIQUE», «MODEL’S ONE», «ACTION», «PRESTIGE». Από το 1997 εώς σήμερα διατηρώ Φωτογραφικό Studio στην Ηγουμενίτσα, φωτογραφίζοντας κυρίως γάμους, βαπτίσεις και πορτραίτα.

Στόχος μου είναι να διηγηθώ μέσα από εικόνες – με αφηγηματικό τρόπο – μία ιστορία, αποτυπώνοντας τα συναισθήματα, χωρίς τεχνικά εφέ για εντυπωσιασμό, αλλά με έναν «απλό» τρόπο, γιατί πιστεύω ότι οι φωτογραφίες «ζωντανεύουν», όταν είναι αληθινές.

Αγαπημένος μου φωτογράφος: HENRI GARTIER BRESSON

 

 

 

 


Κατάστημα

 

Projects