Σχετικά με εμάς

Η MS Photographers αποτελεί την συνεργασία δύο φωτογράφων από την Ηγουμενίτσα, του Χρήστου Μασούρα και του Βασίλη Σακαρέλη.
Η πολυετής φιλία και η αμοιβαία εκτίμηση του ενός για την δουλειά του άλλου μας οδήγησαν στην δημιουργία μιας κοινής προσπάθειας που έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην εργασία μας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας ...
Ενώσαμε λοιπόν τις δυνάμεις μας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε υψηλής αισθητικής εικόνες γεμάτες συνασιθήματα, με άποψη και σεβασμό στην τέχνη.


 Χρήστος Μασούρας

masouras2Η αγάπη μου για την φωτογραφία – ίσως και το γονίδιο (ο παππούς μου ήταν φωτογράφος) – με ώθησαν να ασχοληθώ συστηματικά με τη φωτογραφία από το 1990, εγκαταλείποντας τις σπουδές μου στα Οικονομικά του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Δούλεψα ως βοηθός σε διάφορους φωτογράφους, ενώ παράλληλα παρακολουθούσα μαθήματα φωτογραφίας στην LEICA Academy στην Αθήνα. Από το 1991 έως το 1997 δούλεψα ως φωτογράφος στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Bill Georgousis για όλα σχεδόν τα περιοδικά μόδας: ΚΛΙΚ, NITRO, MEN, ΓΥΝΑΙΚΑ, DIVA, MADAM FIGARO κα.

Συνεργάστηκα επίσης και με τα πρακτορεία μοντέλων και φωτογράφων: «AGENCE UNIQUE», «MODEL’S ONE», «ACTION», «PRESTIGE». Από το 1997 εώς σήμερα διατηρώ Φωτογραφικό Studio στην Ηγουμενίτσα, φωτογραφίζοντας κυρίως γάμους, βαπτίσεις και πορτραίτα.

Στόχος μου είναι να διηγηθώ μέσα από εικόνες – με αφηγηματικό τρόπο – μία ιστορία, αποτυπώνοντας τα συναισθήματα, χωρίς τεχνικά εφέ για εντυπωσιασμό, αλλά με έναν «απλό» τρόπο, γιατί πιστεύω ότι οι φωτογραφίες «ζωντανεύουν», όταν είναι αληθινές.

Αγαπημένος μου φωτογράφος: HENRI GARTIER BRESSON

 Βασίλης Σακαρέλης

 sakarelis2 Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο της Γερμανίας. Πρωτογνώρισα την τέχνη μέσω της ζωγραφικής με την οποία ασχολούμαι μέχρι και σήμερα, εξελίχθηκα στον τομέα της γραφιστικής αλλά παρ' ολα αυτά με κατέκτησε η τέχνη της φωτογραφίας.

Με την φωτογραφία άρχισα να ασχολούμαι απο το1987, συμμετείχα απο τότε έως και σήμερα σε πολυάριθμα σεμινάρια και παράλληλα παρακολουθούσα και θαύμαζα την δουλειά πολύ γνωστών φωτογράφων μέσω των εκθέσεων, βιβλίων και στη σημερινή εποχή μέσω διαδικτύου.

Το 1993 επέστρεψα στην Ελλάδα και σπούδασα στην σχολή κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου στην Αθήνα. Παράλληλα εργάστηκα με καταξιωμένους επαγγελματίες βιώνοντας την δουλειά του φωτογράφου απο κοντά αποκομίζοντας κάτι απο την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Το 2001 ανοίγω την επιχείρησή μου και καταχωρούμε πλέον στους φωτογράφους της πόλης της Ηγουμενίτσας. Σήμερα ασχολούμαι κυρίως με την φωτογράφηση γάμου και το πορτραίτο.

 

 

 

 


Κατάστημα

View the embedded image gallery online at:
http://msphotographers.gr/el/aboutgr#sigFreeId84efd3197b

 

Projects